HBA Airco, het bedrijf met de beste klimaatbeheersing

EEn gezond klimaat
Door goede Ventilatie.

Een
goede ventilatie

Onze systemen kunnen koelen, verwarmen en ventileren. Dit doen ze door lucht van buiten naar binnen te halen. Dit voor een goed en gezond binnenklimaat. Zonder een goede ventilatie zal er veel vocht en vuil aanwezig zijn. Hierdoor wordt de kans op ziektes en bacteriën groter.

Advies nodig?

09
pexels-suhel-vba-3659681
12

Ventilatie
Onderhoud

Om het binnenklimaat gezond te houden is het zeer belangrijk om systemen regelmatig te onderhouden en reinigen. Zonder onderhoud zal de werking van het systeem afnemen en wordt de luchtkwaliteit slechter. Een systeem wat niet goed werkt is nutteloos, daarom bieden wij onderhoud wanneer het nodig is.

Drie
Redenen

Een goede luchtkwaliteit

Mensen hebben zuurstof nodig. Wanneer je te weinig ventileert, dan is de luchtcirculatie in het gebouw slecht en wordt er niet genoeg zuurstof toegevoerd. Hierdoor wordt er bijna geen vuile lucht afgevoerd. Dit is slecht voor de gezondheid en luchtkwaliteit

Vocht afvoeren

In gebouwen worden er heel wat vocht geproduceerd. Dit gebeurd in huizen, maar ook op kantoor. Vocht wordt uitgeademd, maar het komt ook door douchen, koken en wassen. Doordat het vocht niet afgevoerd kan worden komt er schimmelvorming. Dit is slecht voor je gezondheid en moeilijk te verwijderen. Met de juiste ventilatie kan je dit voorkomen.

Beter voor je gezondheid

Frisse lucht is een must voor gezond leven. Door het ventileren is er minder vuile lucht en dus ook minder bacteriën. Maar een slechte luchtkwaliteit kan ook zorgen voor vermoeidheid, hoofdpijn en concentratieproblemen. Niet fijn voor een groot bedrijf dus.