HBA Airco, het bedrijf met de beste klimaatbeheersing

Een fijn klimaat
met de beste airco.

HBA Airco

Bij HBA leveren wij diverse systemen. Deze systemen kunnen verschillen van formaat en prijs. Maar ook de functie van elk systeem is anders. De ene kan koelen, en de andere kan ook nog eens verwarmen en ventileren. 

Om er achter te komen wat voor systemen u nodig heeft helpen wij graag!

mobiele-airco

Mobiele airconditioning

Heb je slechts een kleine ruimte te koelen of je zoekt op regelmatige basis een tijdelijke oplossing om je woning, bedrijf of kantoor te koelen dan is een mobiele airco de perfecte oplossing.
split-airco

Split airconditioning

Heb je een centrale ruimte waardoor je met één airco een groot deel van het gebouw kan koelen? Dan is split-airco perfect voor jou. Deze vaste airco is goedkoop, energievriendelijk en stil.
professionele-airco

VRF airconditioning

De VRF airco is bedoeld om te koelen en verwarmen. Het handige aan een VRF unit is dat er meerdere binnenunits aangesloten kunnen worden, zoals bij een multi-split airconditioning.
multi-split-airco

Multi split airconditioning

Van alle airconditionings is de multi split het pareltje. Een multi split unit kan een volledig bedrijfspand, woning of kantoor koelen op een energiezuinige manier.
vloerairco-console

Vloer airconditioning

Om een airco eenvoudig te plaatsen is met vloer units. Dit is te vergelijken met een verwarmingsradiator. Het is klein en aangenaam.
Luchtslang

Airconditioning met verdeel buizen

Voor in grote open ruimte wil je dat de lucht overal hetzelfde is. Dit doen wij met grote zakken die langs het plafond lopen. Hierin zitten klein gaten die de lucht naar buiten laten.

Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste airconditioning

Particulier

De wat kleinere airco-systemen zijn ideaal voor personen die hun woon- of slaapvertrekken op een constante, aangename temperatuur willen hebben. Een kleine, rechthoekige airco wordt binnenshuis geïnstalleerd. Door het compacte formaat kan deze zeer makkelijk op ‘nutteloze’ muren – bijvoorbeeld boven een deur – worden gemonteerd.

Mocht het systeem buiten worden geplaatst, dan kan de airco in de omgeving opgaan middels een sierlijke, houten omlijsting. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Verwarming

Vrijwel alle moderne split-airco’s kunnen verwarmen. Dit komt omdat de ingebouwde vierwegklep de stroomrichting van het koelmiddel omdraait. Hierdoor wordt de verdamper een condensor. 

Verkoeling

Het koelen met een airco is het doel van het systeem. Tegenwoordig kunnen de systemen via de telefoon bediend worden en hebben ze speciale instellingen voor het optimale klimaatbeheer.

Zakelijk

Voor grote oppervlakten kunnen zogenoemde inbouwcassettes worden gemonteerd. Deze aircosystemen hebben onder meer vier ventilatorstanden en zijn vrijwel geluidsloos. Klaslokalen, ateliers en kantoorpanden worden op aangename wijze op temperatuur gebracht.

Als bedrijf of stichting kan je voor het aanschaffen van een energiezuinige airco subsidie ontvangen. Dit heet het Energie Investeringsaftrek. Hiervoor moet je wel aan een aantal voorwaarden doen. Elk jaar maakt de overheid een bedrag beschikbaar die bedrijven of stichtingen hiervoor kunnen gebruiken.
handig-anti-tochtstrip

Anti-tochtstrip

Een koude lucht recht op je, of een airco die in je nek blaast. Dat niet aangenaam. Dankzij de zeer handige anti-tochtstrip is ieder werkplek ideaal. Gekoelde (of verwarmde) lucht wordt niet naar beneden geblazen, maar dankzij de strips horizontaal afgevoerd. Op kantoor zijn werkplekken recht onder de airco daarom mogelijk én aangenaam.