HBA Airco, het bedrijf met de beste klimaatbeheersing

Altijd een draaiende
airco door het juiste onderhoud.

Service
En onderhoud

Of het nu gaat om de verplichte STEK-controle of om reparaties: bij HBA-Airco bent u aan het juiste adres. We hebben de meeste onderdelen op voorraad zodat we u snel van dienst kunnen zijn.
Ook is het mogelijk om een onderhoudscontract met ons af te sluiten zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over controles of onderhoud.

07

Onderhouden van
Uw airco

De onderhoud van een airconditioning begint bij uzelf. Door de airco schoon te houden en regelmatig schoon te maken voorkomt u onnodige storingsbezoeken.

 

Het reinigen van luchtfilters zorgt ervoor dat de werking van de airco optimaal blijft. Wanneer wij langskomen zorgen wij dat alle binnen en buitendelen van de airco gereinigd zijn. Dat de koeltechnische elementen gecontroleerd zijn en reparaties uitgevoerd worden wanneer nodig.

pexels-suhel-vba-3659681
12

Jaarlijks
onderhoud

Het jaarlijks onderhoud is van essentieel belang is voor alle HVAC systemen. Wij kunnen dit onderhoud voor u op een veilige en milieuvriendelijke manier uitvoeren. Middels dit onderhoud wordt het oppervlak gereinigd en worden alle geurtjes geneutraliseerd. Dit vermindert zo op effectieve wijze het risico op schadelijke schimmels en allergenen.

HBA-Airco is aangesloten bij branchevereniging voor koelbedrijven NVKL.

07
09

EPBD
Aircokeuring

Volgens de nieuwe EPBD-aircokeuring moet u eens in de 5 jaar uw airconditioningsysteem laten keuren. Deze verplichting geldt voor airconditioningsystemen met een koelvermogen op gebouwniveau van meer dan 12 kW.